PRODIREM PRSTIMA U VOĆKE, PRSKAJU NA SVE STRANE: Ova devojka kači fotke se*sa s voćem (FOTO) (VIDEO)

Iskreno, sve je počelo spontano. Moj dečko mi je dao pomorandžu i onda sam počela da se igram sa njom, a onda sam odlučila da napravim video – rekla je ona

Umetnica Stefani Sarli je odlučila da vrste voća, kao što su limun, papaja, grejp, breskva i kivi, budu njena inspiracija. Na svom kontroverznom Instagram profilu, ona objavljuje sugestivne senzualne snimke na kojima dodiruje i prodire prstima u plodove.

Ova jednostavna ali moćna tehnika joj je donela veliki broj sledbenika i fanova, ali joj je takođe napravila i probleme u nekim drugim krugovima.

Kako biste razumeli njenu umetnost, potrebno je da među prvim snimcima pogledate onaj na kome onaprepolovljenu crvenu narandžu erotski istražuje.

Prividna sličnost sa genitalijama na ovim fotografijama i snimcima nije slučajna, jer je njena cela karijera usmerena ka duhovitim opisima polnih organa.

– Iskreno, sve je počelo spontano. Moj dečko mi je dao pomorandžu i onda sam počela da se igram sa njom, a onda sam odlučila da napravim video – rekla je ona i dodala da je posle nastavila i sa drugim plodovima da radi isto.

Jedan od njenih efekata je mleko na limunu, koje je ljude asocirao na seks i masturbaciju.

Pogledajte snimke:

Telegraf.rs

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *