STVARNO JE SUPERMEN: Nije masturbirao 700 dana, a rezultat je neverovatan

Korisnik Redita Brohit rekao je kako mu se „um razbistrio” posle 700 dana apstinencije i da je zbog uzdržavanja od masturbacije dobio „supermoći”.
On je svoje iskustvo predstavio ovako:“Mogao sam da iskusim mnoge stvari koje bi neki nazvali supermoćima: poraslo mi je samopouzdanje, poboljšala mi se koncentracija, žene su me primećivale više nego ranije, lakše sam dolazio do seksa, dobio sam više energije…”, kazao je on.

Ilustracija (Foto: Profimedia)
Ilustracija (Foto: Profimedia)
Objasnio je kako mu je apstinencija pomogla da shvati da ima i druge zavisnosti koje su u vezi sa devojkama i seksom.”Nekada sam proveravao telefon na svaka dva minuta da bih video da li mi je odgovorila devojka kojoj sam slao poruke. Tražio sam srodnu dušu preko raynih aplikacija za upoznavanje, a često sam imao besmislene veze. Ako bi mi se dešavalo nešto što mi nije po volji, padao bih u depresiju”, napisao je “superjunak”.

Ilustracija (Foto: Profimedia)
Ilustracija (Foto: Profimedia)
On posle 700 dana nemasturbiranja ima iste porive kao i ranije, ali smatra da mu je sada snažniji karakter.”Sada mogu da kontrolišem svoje potrebe, a razvio sam i volju da savladam tu zavisnost, iako mnogi ne priznaju da je samozadovoljavanje zavisnost. Sada sam srećniji i zadovoljniji”, poručio je.(the Independent)

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *