NE BOLI TAKO JAKO, AKO NE PRETERATE: Iskrene ispovesti žena

prevara_680_453_s_c1

Većina žena se zapita kakav je analni seks, ali mnoge se zbog predrasuda teško odlučuju da ga probaju. Ako vas interesuje kako to zaista izgleda, pročitajte iskrene ispovesti ovih žena.

– Meni se lično analni seks uopšte nije dopao, strašno je bolelo i bilo mi je jako neprijatno. Osećala sam se kao da imam rupu u stomaku, ali plašila sam se da kažem bilo šta dok me partner sam nije pitao – rekla je Mišel (24).

– Moj muž me molio da probamo analni seks jako dugo i na kraju sam popustila. Sada redovno imamo analni seks, ali ne previše često jer zaista boli, ali ponekad i oboje uživamo u tome – otkrila je Karli (36).

– Ja zapravo preferiram analni seks. Osećam se kao da sam “loša devojka” i da radim nešto što svi kažu da ne bi trebalo – priznala je Kejti (25).

– Analni seks je bio grozan. Nikada to ne bih ponovila. Strašno je bolelo i kada smo završili, malo gasa je izašlo i to se čulo i bilo mi je tako neprijatno. Nikada u životu to ne bih opet radila – rekla je Kasandra (21).

– Prvi put sam probala analni seks da bih udovoljila dečku. Ispostavilo se da mi se dopada i sada redovno uživamo u njemu. Moj savet za sve koji nisu probali je da se prvo zagreju prstima – otkrila je Rajli (23).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *