Kralj Instagrama je pre 13 godina bio totalni luzer

eztktkqturbxy9hmtnmzme3mwm5nje4mmfhmzjmnza2mznjnjaxzgviny5qcgvnkzuczqjsamld

Den Bilzerijan, odnosno “Kralj Instagrama”, na toj društvenoj mreži ima više od 20 miliona pratilaca. Poznat je po fotkama koje prikazuju njegov bahati život u luksuzu, ali slike s njegovog profila na Majspejsu od pre 13 godina su dokaz da nije oduvek bio takva faca.

Jahte, privatni avioni, oružje, obnažene devojke, putovanja… lista svega što ovaj čovek kači na Instagram, da bi pokazao da ima mnogo para, podugačka je. Međutim, izgleda da se iza svega toga zapravo kriju kompleksi. Iako je odrastao u ogromnoj kući na Floridi s 11 spavaćih soba i imao bazene, teniski teren i veliku veštačku stenu za penjanje, nije imao detinjstvo kakvo je želeo.

– Nisam dobijao mnogo pažnje kao dete. Pretpostavljam da sam zato tako lud – objasnio je Den.
Bio je izbačen iz dve škole, a u jednu je otišao s puškom M16 i deci je rekao da mu je tata doneo iz Vijetnama. Posle toga nije izbačen, već su ga zamolili da se iseli iz Jute i nikada se više ne vrati. Ne znajući šta će sa sobom, priključio se mornarici i počeo da trenira sa “fokama”. Nije prošao završne provere i posle toga je počeo da igra poker i to na univerzitetu u Floridi gde je upisao studije kriminalistike i biznisa. U drugoj godini je prokockao sve pare, ali nije odustao. Prodao je svoje oružje i nastavio da se kocka.

Kako je sam ispričao, prvo je 750 dolara koliko je imao, pretvorio u 10.000. Onda je kupio kartu do Los Anđelesa i tih 10.000 pretvorio u 187.000. Sa ovom impresivnom cifrom se vratio na univerzitet gde je nastavio studije, ali je posle predavanja redovno igrao poker. Nikada nije diplomirao.

Uskoro je otvorio Tviter nalog na kom je pisao o vagini svoje devojke, o tome kako mu je tata za Božić kupio “bentli” i najavio je da će potrošiti 16.000 dolara za godinu dana samo na vodu od kokosa.

“Iako mi ovaj novi sat neće doneti ribe, navešće me da se osećam bolje zbog zanemarivanja u detinjstvu”, tvitovao je i okačio fotku ručnog sata od 800.000 dolara. Tako je priznao i zbog čega se bahati, ali su ga otkrile i fotke s Majspejsa.
One otkrivaju da je i tada želeo da vodi bahati život u kakvom danas uživa, ali očigledno još nije bio spreman i nije imao dovoljno novca.
Zbog oružja je bio i pod prismotrom, jer je uhapšen na aerodromu u Los Anđelesu i optužen za posedovanje materijala za pravljenje bombi. Uhvaćen je tokom detonacije male bombe napravljene u kućnoj radinosti u predgrađu Los Anđelesa, koja je izazvala požar. U okviru kazne morao je da radi za Biro za upravljanje zemljištem.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *